Βιταμίνες Solgar - ο τέλειος σύμμαχος για την υγεία σου

Καταχωρήθηκε στις2023-05-10

Οι βιταμίνες Solgar είναι μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που προσφέρουν μια πλήρη γκάμα βιταμινών, μετάλλων και άλλων θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να λειτουργεί σωστά.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τη σειρά βιταμινών Solgar και τις ευεργετικές τους ιδιότητες για την υγεία μας. Οι βιταμίνες είναι ουσιώδη συστατικά του οργανισμού μας και ορίζονται ως οργανικά συστατικά που χρειάζονται οι άνθρωποι σε μικρές ποσότητες για τη διατήρηση της υγείας.

Οι βιταμίνες πρέπει να λαμβάνονται από τη διατροφή, καθώς ο οργανισμός μας δεν μπορεί να τις παράγει μόνος του. Στην περίπτωση όμως που είτε δε λαμβάνονται από εκεί (πχ vegan διατροφή που δεν περιλαμβάνει κατανάλωση κρέατος) είτε δε λαμβάνονται σε επαρκή ποσότητα, τότε τα συμπληρώματα διατροφής είναι απαραίτητα.

Υπάρχουν 13 βασικές βιταμίνες, κάθε μία με μοναδική λειτουργία στον οργανισμό μας.

Οι βιταμίνες αυτές είναι οι παρακάτω:

  1. Βιταμίνη A
  2. Βιταμίνη C
  3. Βιταμίνη D
  4. Βιταμίνη E
  5. Βιταμίνη Κ
  6. Θιαμίνη (Βιταμίνη B1)
  7. Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη B2)
  8. Νιασίνη (Βιταμίνη B3)
  9. Πυριδοξίνη (Βιταμίνη B6)
  10. Βιταμίνη B12
  11. Φολικό οξύ
  12. Βιοτίνη
  13. Παντοθενικό οξύ (Βιταμίνη Β5)

Κάθε βιταμίνη έχει διαφορετικές λειτουργίες και οφέλη για την υγεία μας, όπως η βιταμίνη C που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και η βιταμίνη D που είναι σημαντική για την υγιή ανάπτυξη των οστών. Είναι σημαντικό να καλύπτουμε τις ανάγκες μας για όλες τις βιταμίνες αυτές μέσω της διατροφής ή της λήψης συμπληρωμάτων διατροφής όπως τα συμπληρώματα Solgar.

Η σειρά βιταμινών Solgar περιλαμβάνει συμπληρώματα για κάθε βασική βιταμίνη, καθώς και πολλά συμπληρώματα που περιέχουν πολλές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Κάθε συμπλήρωμα περιέχει τις βιταμίνες και τα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για την υγεία και την ευεξία του.

Παρακάτω αναφέρονται μερικά από τα δημοφιλέστερα συμπληρώματα βιταμινών της Solgar:

1. Solgar Vitamin D3: Το συμπλήρωμα βιταμίνης D3 της Solgar παρέχει μια φυσική μορφή βιταμίνης D3 που είναι εύκολα απορροφήσιμη από το σώμα.

Η βιταμίνη D3 είναι σημαντική για τη διατήρηση της υγείας των οστών, της ανοσοποιητικής λειτουργίας και της υγείας του νευρικού συστήματος.

2. Solgar B-Complex "50": Αυτό το συμπλήρωμα περιέχει υψηλής ποιότητας βιταμίνες του συμπλέγματος B, συμπεριλαμβανομένων των B1, B2, B3, B6, B12, βιοτίνης και φυλλικού οξέος.

Η σειρά βιταμινών Solgar προσφέρει συμπληρώματα διατροφής για κάθε βασική βιταμίνη που χρειάζεται ο οργανισμός μας, όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη D, η βιταμίνη E, η βιταμίνη Κ και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Επιπλέον, υπάρχουν συμπληρώματα που περιέχουν πολλές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, όπως το Solgar VM-Prime® for Women και το Solgar VM-75®.

Η βιταμίνη C είναι μια ισχυρή αντιοξειδωτική βιταμίνη που συμβάλλει στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην πρόληψη των ελεύθερων ριζών. Η βιταμίνη D είναι σημαντική για την υγιή ανάπτυξη των οστών και των δοντιών, ενώ η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στην πρόληψη των ελεύθερων ριζών. Η βιταμίνη Κ συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος αλλά και στη διακοπή της αιμορραγίας.

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην παραγωγή ενέργειας από τα τρόφιμα. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος B είναι σημαντικές για πολλές λειτουργίες του οργανισμού, μεταξύ των οποίων η παραγωγή ενέργειας και η υγιής λειτουργία του νευρικού συστήματος. Πιο συγκεκριμένα, η βιταμίνη Β1 (θιαμίνη) είναι σημαντική για τη μετατροπή του φαγητού σε ενέργεια. Βρίσκεται σε τρόφιμα όπως οι καρποί, τα δημητριακά και το κρέας. Η βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) είναι απαραίτητη για τη μετατροπή των τροφίμων σε ενέργεια και για τη διατήρηση υγιούς δέρματος, μαλλιών και ματιών. Βρίσκεται σε τρόφιμα όπως το κρέας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα ψάρια και τα φασόλια.

Η βιταμίνη Β3 (νιασίνη) βοηθά στη μετατροπή των τροφίμων σε ενέργεια και στη διατήρηση υγιούς δέρματος. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα. Βρίσκεται σε τρόφιμα όπως το κρέας, τα αυγά, τα ψάρια και τα δημητριακά. Η Solgar έχει μια μακρά ιστορία στην παραγωγή υψηλής ποιότητας συμπληρωμάτων διατροφής και είναι γνωστή για την εμπιστοσύνη που εμπνέει στους καταναλωτές της.

Η σειρά των βιταμινών Solgar περιλαμβάνει συμπληρώματα για κάθε βασική βιταμίνη, καθώς και πολλά συμπληρώματα που περιέχουν πολλές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Η εταιρεία επιλέγει προσεκτικά τα συστατικά των προϊόντων της και τα συνδυάζει με τρόπο που να εξασφαλίζει τη μέγιστη απορροφητικότητα και απόδοση.

Τα συμπληρώματα διατροφής Solgar προσφέρουν επίσης διάφορα επιπλέον οφέλη όπως:

- Είναι χωρίς ΓΤΟ και χωρίς γλουτένη

- Δεν περιέχουν τεχνητά χρωστικά, γλυκαντικές ουσίες και συντηρητικά

- Έχουν δοκιμαστεί για ποιότητα και αποτελεσματικότητα

Κάποιες από τις πιο γνωστές βιταμίνες που προσφέρει η Solgar είναι οι εξής:

  1. Βιταμίνη C: Η βιταμίνη C είναι μια ισχυρή αντιοξειδωτική βιταμίνη που βοηθά στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και στην παραγωγή κολλαγόνου για την υγιή επιδερμίδα. Η Solgar παράγει βιταμίνη C σε μορφές όπως τα ενισχυμένα με βιοφλαβονοειδή και η συσκευασία είναι διαθέσιμη σε ταμπλέτες, κάψουλες και σκόνη.
  2. Βιταμίνη D3: Η βιταμίνη D3 είναι απαραίτητη για την υγεία των οστών και των δοντιών και βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου από το σώμα. Η Solgar παράγει βιταμίνη D3 σε σκόνη και κάψουλες.
  3. Βιταμίνη Β12: Η βιταμίνη Β12 είναι σημαντική για την υγεία του νευρικού συστήματος και την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας. Η Solgar παράγει βιταμίνη Β12 σε μορφές όπως ταμπλέτες και κάψουλες.
  4. Βιταμίνη Ε: Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντι Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης, βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών νοσημάτων. Η Solgar παράγει βιταμίνη Ε σε μορφές όπως ταμπλέτες και κάψουλες.
  5. Βιταμίνη Α: Η βιταμίνη Α είναι σημαντική για την υγεία των ματιών και του δέρματος, και βοηθά στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Η Solgar παράγει βιταμίνη Α σε μορφές όπως ταμπλέτες και κάψουλες.
  6. Βιταμίνη Κ2: Η βιταμίνη Κ2 είναι σημαντική για την υγεία των οστών και βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου. Η Solgar παράγει βιταμίνη Κ2 σε κάψουλες. Βιταμίνη Β6: Η βιταμίνη Β6 βοηθά στην υγεία του νευρικού συστήματος και στην παραγωγή κυτταρικής ενέργειας. Η Solgar παράγει βιταμίνη Β6 σε μορφές όπως ταμπλέτες και κάψουλες.
  7. Βιταμίνη Β1: Η β 9. Βιταμίνη Β1: Η βιταμίνη Β1, επίσης γνωστή ως θιαμίνη, βοηθά στη μετατροπή των τροφίμων σε ενέργεια και στην υγιή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Επίσης, βοηθά στη διατήρηση του υγιούς δέρματος, μαλλιών και νυχιών. Η Solgar παράγει βιταμίνη Β1 σε μορφές όπως ταμπλέτες και κάψουλες.
  8. Βιταμίνη Β12: Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για την υγιή λειτουργία του νευρικού συστήματος και της ανάπτυξης των κυττάρων του σώματος. Επίσης, βοηθά στην παραγωγή ενέργειας και στην καλή υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η Solgar παράγει βιταμίνη Β12 σε μορφές όπως υγρή μορφή για προφυλάξεις, ταμπλέτες, κάψουλες και υπογλώσσιες ταμπλέτες για βελτιωμένη απορρόφηση.

Όποιο συμπλήρωμα διατροφής και να χρειάζεσαι, βρες το εδώ!

Συναφή προϊόντα
033984011205 033984011205
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO021741
14,03 € 20,94 €

Περιλαμβάνει όλες τις βασικές βιταμίνες Β καθώς και τις μη βασικές χο λίνη, βιοτίνη και ινοσιτόλη

033984010505 033984010505
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO021727
16,71 € 24,94 €

Σύμπλεγμα υψηλής απορρόφησης, buffered βιταμίνης C

033984010512 033984010512
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO021728
29,12 € 43,46 €

Σύμπλεγμα υψηλής απορρόφησης, buffered βιταμίνης C

033984004375 033984004375
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO021658
23,18 € 37,38 €

6Υψηλής ισχύος ισορροπημένη φόρμουλα των απαραίτητων βιταμινών, αμινοξέων, μετάλλων και ιχνοστοιχείων

033984549562 033984549562
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO022059
13,37 € 19,95 €

Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για πολλές σκελετικές και έξτρα σκελετικές λειτουργίες του οργανισμού

Αφήστε ένα σχόλιο
Αφήνω μια απάντηση
Παρακαλώ login να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος