Korres Αντηλιακά: η Απόλυτη Προστασία με Φυσικά Συστατικά

Καταχωρήθηκε στις2024-07-19

Απόλαυσε με ξεγνοιασιά τον ήλιο με Korres αντηλιακά! Η απόλυτη αντηλιακή προστασία με φυσικά συστατικά που προσφέρει ενυδάτωση σε κάθε τύπο δέρματος! Αν θέλεις να βρεις τα κορυφαία προϊόντα για αυτό το καλοκαίρι, τότε συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο μας!

Korres Αντηλιακά - ανακάλυψέ τα στο cure4u.gr

Αρχικά, στο φαρμακείο μας θα βρεις ευρεία γκάμα αντηλιακών για κάθε ανάγκη, τύπο δέρματος και περίσταση. Μεταξύ των πολλών επώνυμων προϊόντων που διαθέτουμε, τα Korres αντηλιακά ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα. Η εταιρία, γνωστή για τη δέσμευσή της στη χρήση φυσικών συστατικών, παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και κάθε περίστασης.

Η Αναγκαιότητα της Αντηλιακής Προστασίας

Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη για την προστασία του δέρματος από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Πιο συγκεκριμένα, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα, πρόωρη γήρανση του δέρματος, και σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, καρκίνο του δέρματος. Ένα καλό αντηλιακό, όπως τα προϊόντα της Korres, μπορεί να προσφέρει ουσιαστική προστασία, βοηθώντας στην αποτροπή αυτών των προβλημάτων.

Τα Αντηλιακά Korres: Προϊόντα και Οφέλη

Η σειρά Korres αντηλιακών διαθέτει προϊόντα που καλύπτουν τόσο τις καθημερινές ανάγκες όσο και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις. Επιπλέον, κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει την μέγιστη δυνατή προστασία, χρησιμοποιώντας φυσικά και ασφαλή συστατικά.

1. Korres Sunscreen Face Cream SPF30, 50ml & Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser, 20ml & Serum, 1.5ml

Πιο συγκεκριμένα, ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης προσώπου με αντηλιακή κρέμα και δώρο κρέμα καθαρισμού και serum με προβιοτικά για την καθημερινή περιποίησή σας.

Περιέχει:

Korres Sunscreen Face Cream SPF30, 50ml

Αντηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας που βοηθά στην προστασία από τη φωτογήρανση. Επίσης, προσφέρει ενεργή ενυδάτωση, ελαστικότητα και μοναδική αίσθηση άνεσης.

Ενισχυμένη με:

  • Γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών με εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες.
  • Πανθενόλη, βοηθά στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού για υγιή όψη.
  • Καινοτόμες συνθέσεις με αντηλιακά φίλτρα νέας γενιάς, σχεδιασμένες με σεβασμό προς την επιδερμίδα και το περιβάλλον. Με το EcoSun Pass® για ένα καλύτερα προστατευμένο περιβάλλον.
  • Skin + Sea Conscious / Προστασία από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA + UVB

Korres Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser, 20ml

Πλούσια αφρώδης κρέμα καθαρισμού με Ελληνικό Γιαούρτι, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδατική του δράση. Επιπλέον αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και μάσκαρα χωρίς να ερεθίζει.

Εμπλουτισμένη με:

  • Ελληνικό Γιαούρτι – Πλούσια πηγή προβιοτικών για θρέψη και προστασία της επιδερμίδας.
  • Eκχύλισμα από Αμάρανθο + Πρωτεΐνες Γάλακτος – Για απαλότητα και φροντίδα του δέρματος.
  • Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά ελεγμένη

Korres Serum Προσώπου για Ενυδάτωση με Προβιοτικά, 1.5ml 

Δροσερό serum προσώπου με Ελληνικό Γιαούρτι, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδατική του δράση, με ελαφριά υφή που απορροφάται άμεσα και προσφέρει 48ωρη ενεργή ενυδάτωση. Τέλος, ενισχυμένο με Microbiome Technology, διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας χαρίζοντας ισορροπημένο, δυνατό δέρμα με υγιή λάμψη.

2. Korres Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Με Χρώμα SPF 50, 50ml

Αντηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας με χρώμα. Εμπλουτισμένη με φυσικές χρωστικές ουσίες, προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και ομοιόμορφη κάλυψη. Επίσης, είναι ενισχυμένη με γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών με εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες και πανθενόλη, που βοηθά στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού για υγιή όψη. Ακόμη, προσφέρει υψηλή προστασία από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA + UVB

Παράλληλα:

  • Βοηθά στην προστασία από τη φωτογήρανση
  • Ανθεκτική στο νερό / Γρήγορη απορρόφηση / Ομοιόμορφος τόνος / Λαμπερό τελείωμα
  • Δερματολογικά ελεγμένη
  • Ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Mη φαγεσωρογόνος
  • Skin + Sea Conscious

3.Korres Aegean Bronze Natural Self Tan Serum Αυτομαυρίσματος Πρόσωπο & Σώμα 150ml

Ενυδατικό serum αυτομαυρίσματος που διαρκεί για άμεσα λαμπερή, φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει:

  • Λαμπερή & φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα
  • Μαύρισμα με μεγάλη διάρκεια
  • Σκουραίνει ανάλογα με το χρώμα του δέρματος ( tone – on – tone φυσικό μαύρισμα)
  • Επίσης προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος

4.Korres Yoghurt Sunscreen Spray Emulsion Body & Face SPF30 Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σπρέι για Σώμα & Πρόσωπο, 150ml

Ελαφρύ αντηλιακό γαλάκτωμα spray υψηλής προστασίας για το σώμα και το πρόσωπο.Βοηθά στην προστασία από τη φωτογήρανση ενώ παράλληλα προσφέρει ενεργή ενυδάτωση, ελαστικότητα και μοναδική αίσθηση άνεσης.

Ενισχυμένο με:

  • Γιαούρτι: φυσική πηγή πρωτεϊνών με εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες.
  • Πανθενόλη + Βιταμίνη Ε: βοηθούν στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού για απαλό δέρμα με υγιή όψη. Δηλαδή, καινοτόμες συνθέσεις με αντηλιακά φίλτρα νέας γενιάς, σχεδιασμένες με σεβασμό προς την επιδερμίδα και το περιβάλλον.
  • Με το EcoSun Pass® για ένα καλύτερα προστατευμένο περιβάλλον. Skin + Sea Conscious

Συχνές Ερωτήσεις για Korres αντηλιακά

1. Τι καθιστά τα Korres αντηλιακά ξεχωριστά σε σχέση με άλλα αντηλιακά της αγοράς;

Τα Korres αντηλιακά διακρίνονται για τη φυσική τους σύνθεση, η οποία βασίζεται σε υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα. Χωρίς parabens και σιλικόνες, τα προϊόντα Korres είναι ιδανικά για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, ενώ παρέχουν αξιόπιστη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Επιπλέον, η Korres δεσμεύεται για περιβαλλοντικά βιώσιμες πρακτικές παραγωγής, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

2. Ποιο αντηλιακό Korres είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στο πρόσωπο;

Η Korres Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF 50 είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Προσφέρει υψηλή προστασία από τον ήλιο, ενώ περιέχειενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά όπως το γιαούρτι και η κενταυρία. Ακόμη, η κρέμα αυτή είναι ελαφριά με εύκολη απορρόφηση, κάνοντάς την κατάλληλη για χρήση κάτω από το μακιγιάζ.

3. Υπάρχουν αντηλιακά Korres κατάλληλα για παιδιά;

Ναι, η Korres διαθέτει αντηλιακά που είναι κατάλληλα για παιδιά, όπως το Korres Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος και Προσώπου για Παιδιά SPF 50. Δηλαδή, αυτό το προϊόν προσφέρει υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και είναι ειδικό για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, χωρίς ερεθιστικά χημικά και με απαλό άρωμα.

4. Πώς μπορώ να επιλέξω το κατάλληλο Korres αντηλιακό για τον τύπο δέρματός μου;

Η επιλογή του κατάλληλου Korres αντηλιακού έχει να κάνει με τον τύπο δέρματός σας και τις ανάγκες σας. Επίσης, το προσωπικό του φαρμακείου Cureu4 είναι διαθέσιμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

5. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Korres αντηλιακά κάτω από το μακιγιάζ;

Τέλος, πολλά από τα αντηλιακά προϊόντα της εταιρίας είναι κατάλληλα για το μακιγιάζ. Η Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα SPF 30, για παράδειγμα, προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ παράλληλα λειτουργεί ως βάση μακιγιάζ, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα και βελτιώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας σας.

Συναφή προϊόντα
Κωδικός: PO145098
11,86 € 22,38 €

Αντηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας με χρώμα. Εμπλουτισμένη με φυσικές χρωστικές ουσίες, προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και ομοιόμορφη κάλυψη.

Αφήστε ένα σχόλιο
Αφήνω μια απάντηση
Παρακαλώ login να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος