Σαμπουάν για τριχόπτωση: Ποιο να διαλέξετε

Καταχωρήθηκε στις2023-05-16

Αντιμετωπίστε την τριχόπτωση με τα κατάλληλα σαμπουάν. Η τριχόπτωση είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες ανεξάρτητα ηλικίας. Οι λόγοι που προκαλούν την τριχόπτωση είναι πολλοί και διαφορετικοί, αλλά υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπισή της. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα σαμπουάν για τριχόπτωση που υπάρχουν στην αγορά, καθώς και τα στοιχεία που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε ένα τέτοιο προϊόν.

Πότε χρειάζεστε ένα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης

Αρχικά, σύμφωνα με έρευνες, υπό φυσιολογικές συνθήκες χάνουμε καθημερινά 50 έως 100 τρίχες. Η απώλεια αυτή δεν είναι αισθητή καθώς το κεφάλι έχει περίπου 100.000 τρίχες. Τα νέα μαλλιά συνήθως αντικαθιστούν τα παλιά, αλλά αυτό δε συμβαίνει πάντα. Η τριχόπτωση μπορεί να συμβεί είτε απότομα ή να αναπτυχθεί σταδιακά. Αιτίες τριχόπτωσης είναι η κληρονομικότητα, οι ορμονικές διαταραχές, οι ιατρικές καταστάσεις ή η γήρανση και χωρίζεται σε εποχική ή χρόνια.

Επομένως πρέπει να διακρίνουμε ανάμεσα στην κανονική τριχόπτωση και στην παθολογική. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα παθολογικής τριχόπτωσης, τότε χρειάζεστε ένα σαμπουάν που είναι σχεδιασμένο ειδικά για αυτό το πρόβλημα. Αυτά τα σαμπουάν συνήθως περιέχουν συστατικά που βοηθούν στην αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και προάγουν την ανάπτυξη των μαλλιών.

Τι πρέπει να προσέξετε πριν την αγορά

Πριν αγοράσετε ένα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Πρώτα από όλα, πρέπει να επιλέξετε ένα σαμπουάν που είναι σχεδιασμένο για το δικό σας τύπο μαλλιών. Υπάρχουν σαμπουάν για λιπαρά, ξηρά ή βαμμένα μαλλιά.

Επιπλέον, πρέπει να εξετάσετε τα συστατικά που περιλαμβάνονται στο σαμπουάν. Αποφύγετε αυτά που περιέχουν σκληρά ανθρακικά αλάτια και όσα περιέχουν SLS (sodium lauryl sulfate) και SLES (sodium laureth sulfate), τα οποία μπορεί να ερεθίσουν το τριχωτό της κεφαλής και να προκαλέσουν περαιτέρω τριχόπτωση. Αντίθετα, επιλέξτε σαμπουάν με φυσικά συστατικά όπως αλόη, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Β5 και εκχυλίσματα βοτάνων.

Λάβετε υπόψη σας τη συχνότητα χρήσης του σαμπουάν. Αν χρησιμοποιείτε συχνά σαμπουάν, επιλέξτε ένα που είναι ήπιο και δεν θα προκαλέσει την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής.

Τα καλύτερα σαμπουάν για τριχόπτωση

Καθώς η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν πολλά προϊόντα που θα την αντιμετωπίσουν. Παρ’ όλα αυτά είναι σημαντικό να γίνει η σωστή επιλογή καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να χειροτερέψει την κατάσταση. Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα σαμπουάν για την τριχόπτωση:

1. Apivita Τονωτικό Σαμπουάν Κατά Της Τριχόπτωσης για γυναίκες Με Hippophae Tc & Δάφνη 250ml

Με πλούσια σύνθεση και 89% φυσικά συστατικά, ενισχύει τα μαλλιά χάρη στο Hippophae TC και τη δάφνη.

  • Χαρίζει απαλό καθαρισμό με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία της χλωρίδας του τριχωτού, με ήπιους καθαριστικούς, σαπωνάρια και APISHIELD HS.
  • Εξυγιαίνει το τριχωτό διευκολύνοντας την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών με αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης.
  • Δυναμώνει και αναζωογονεί τη ρίζα της τρίχας με πληθώρα τονωτικών συστατικών: 4 βιταμίνες, πρωτεΐνες σιταριού και λούπινου, εκχυλίσματα από ginseng, κίνα, θυμάρι, λεβάντα.
  • Ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά, χαρίζοντας όγκο και λάμψη, με θυμαρίσιο μέλι και αλόη.
  • Προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις (styling, ρύπανση) με APISHIELD HS.
  • Με ειδικό μείγμα από βιολογικά αιθέρια έλαια λεβάντας, φασκόμηλου, νέρολι και δάφνης που τονώνουν και αναζωογονούν τα μαλλιά και τη διάθεση.

Το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα τονωτικό και αντιγηραντικό έγχυμα ελληνικού και βιολογικού δενδρολίβανου.

2. Foltene Pharma Θεραπεία κατά της τριχόπτωσης για γυναίκες με 12 αμπούλες & Δώρο δυναμωτικό σαμπουάν για μαλλιά, 200ml

Ένα πακέτο προσφοράς που δημιουργήθηκε ειδικά για γυναίκες που υποφέρουν από αδύναμα μαλλιά και τριχόπτωση. Επιπλέον, προσφέρει ενέργεια και ζωντάνια στα λεπτά και εύθραυστα, αραιά μαλλιά. Η σύνθεσή του βασίζεται στα ακόλουθα ενεργά συστατικά:

Tricalgoxyl που βοηθά στην ενδυνάμωση των μαλλιών κι επαναφέρει την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής. Eκχύλισμα Panax Ginseng που χαρίζει ενέργεια στα μαλλιά, δίνοντάς τους όγκο και λάμψη. Οι τονωτικές του ιδιότητες προάγουν την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Το αποτέλεσμα; Μαλλιά επανακτούν τη φυσική τους δύναμη, ζωντάνια, όγκο και λάμψη.

H απαλή σύνθεση χωρίς θειικά άλατα, με ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες, αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά, πιο λαμπερά και περισσότερο διαχειρίσιμα

.

3. Frezyderm Hair Force Shampoo Women 200ml

Τριχοτονωτικό σαμπουάν με ειδική σύνθεση για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τη γυναικεία τριχόπτωση. Πιο συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει τόσο την εποχική όσο και τη χρόνια αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά. Προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας και προστασία από τη φθορά. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες αυξάνει τη λάμψη των μαλλιών κατά 33% και τη δύναμή του έως και 75% .

Κατάλληλο Για:

  • Αλωπεκία λόγω έλξης
  • Χρόνια ορμονοεξαρτώμενη τριχόπτωση
  • Εποχική αντιδραστική τριχόπτωση
  • Αδύναμα μαλλιά

Δείτε τις συνιστάμενες οδηγίες χρήσης για τη σωστή και αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

4. Foltene Pharma Θεραπεία κατά της τριχόπτωσης για άνδρες με 12 αμπούλες & Δώρο δυναμωτικό σαμπουάν για μαλλιά, 200ml

Δημιουργήθηκε ειδικά για άνδρες που υποφέρουν από αδύναμα μαλλιά και τριχόπτωση. Πιο συγκεκριμένα, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ενέργεια και ζωντάνια στα λεπτά, εύθραυστα και αραιά μαλλιά.

Η θεραπεία είναι βασισμένη στα ενεργά συστατικά:

Tricosaccaride, το αποκλειστικό μείγμα της Foltène® από πολυσακχαρίτες που επαναφέρει την ομαλότητα του κύκλου ζωής της τρίχας, ενεργοποιεί τη φυσική της ανάπτυξη, την ενδυναμώνει και συμβάλει στον περιορισμό της τριχόπτωσης.

DN-Age, το εκχύλισμα από τα φύλλα του φυτού Cassia Alata, προστατεύει την τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής από το περιβαλλοντικό στρες (κυρίως από την ακτινοβολία UV) και τα τριχοθυλάκια από πρόωρη γήρανση.

Capillia Longa PPF, μία νέα γενιά φυτοπεπτιδικών κλασμάτων από το φυτό Curcuma Longa, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και αναγεννητικές του ιδιότητες, ειδικά σχεδιασμένο για τη δημιουργία του βέλτιστου μικροπεριβάλλοντος για την επανενεργοποίηση του θύλακα της τρίχας και την ενίσχυση της φυσικής ανάπτυξης των μαλλιών.

Revitalizing Nourishing Complex, ένα μείγμα από αμινοξέα και βιταμίνες (Α, Β5, PP, C, E), απαραίτητο για την υγεία της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής.

5. Apivita Hair Loss Lotion Hippophae TC 150ml + Δώρο Apivita Τονωτικό Σαμπουάν Κατά της Τριχόπτωσης για Άνδρες 250ml

Λοσιόν κατά της τριχόπτωσης με Hippophae TC και πρωτεΐνες λούπινου Hippophae TC & πρωτεΐνες λούπινου 99% φυσικά συστατικά. Τέσσερις δράσεις που συνδυάζονται σε μία λοσιόν για υγιή, πιο πυκνά και δυνατά μαλλιά.

  • Προλαμβάνει και περιορίζει την τριχόπτωση.
  • Τονώνει και δίνει ζωντάνια ενώ ρυθμίζει τη λιπαρότητα.
  • Προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και την ψαλίδα, το σπάσιμο και την ψαλίδα.

Συμπερασματικά, τα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης μπορεί να συμβάλουν σημαντικά στην αντιμετώπισή της. Για αρχή υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος θα περιλαμβάνει άφθονο νερό, ισορροπημένη διατροφή, συχνή άσκηση και βιταμίνες. Επιπλέον, θα ήταν καλό να εντάξετε στη ρουτίνα σας προϊόντα επαγγελματικής φροντίδας μαλλιών και ειδικά σαμπουάν που φροντίζουν εις βάθος το τριχωτό της κεφαλής και τα δυναμώνουν. Στο cure4u.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σαμπουάν, λοσιόν καθώς και συμπληρώματα διατροφής που συμβάλουν στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Βρείτε τα όλα εδώ.

Συναφή προϊόντα
5201279077846 5201279077846
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO126829
11,05 € 19,06 €

Τώρα, το αγαπημένο σου προϊόν σε μεγαλύτερη συσκευασία 500ml, με αντλία για ευκολότερη χρήση και ένα ακόμα πιο φιλικό προς το περιβάλλον μπουκάλι με 38% λιγότερο πλαστικό ανά ml χρήσης!

5202888105036 5202888105036
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO062992
17,77 € 25,38 €

Λοσιόν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Αφήστε ένα σχόλιο
Αφήνω μια απάντηση
Παρακαλώ login να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος