Μάσκες μαλλιών για να μακρύνουν | Βρείτε τις καλύτερες

Καταχωρήθηκε στις2023-06-21

Αν ψάχνετε μάσκες μαλλιών για να μακρύνουν, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα μαλλιά αρχίζουν να φαίνονται ξηρά και θαμπά λόγω του ήλιου και της ταλαιπωρίας. Η μάσκα μαλλιών είναι ένα βασικό βήμα της καθημερινής περιποίησης των μαλλιών και must have για όλους τους τύπους μαλλιών. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις μάσκες καθώς και τα κορυφαία προϊόντα που θα σας βοηθήσουν στην γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών σας, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Αρχικά, μια μάσκα μαλλιών παρέχει στοχευμένη θεραπεία συγκριτικά με άλλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τύπους μαλλιών ενώ διεισδύει έντονα στα μαλλιά για να θρέψει σε βάθος. Δηλαδή, είναι το προϊόν που θρέφει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και προστατεύει τα υγιή. Επομένως, όσο πιο υγιή και δυνατά μαλλιά, τόσο πιο γρήγορα θα μακραίνουν χωρίς να σπάνε.

Οι καλύτερες μάσκες μαλλιών για να μακρύνουν

Στο άρθρο που ακολουθεί, έχουμε συγκεντρώσει 4 μάσκες μαλλιών για κάθε ανάγκη που υπάρχει για αναδόμηση και ενυδάτωση των μαλλιών.

Apivita Keratin Repair Μάσκα Θρέψης και Επανόρθωσης για Ξηρά-Ταλαιπωρημένα Μαλλιά

H Μάσκα Μαλλιών Θρέψης και Επανόρθωσης με ελιά και μέλι της εταιρίας APIVITA έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 96% φυσικά συστατικά. Ιδανική για ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά που έχουν έντονη ανάγκη για άμεση ενυδάτωση. Πιο αναλυτικά, θρέφει σε βάθος, επανορθώνει τα ξηρά μαλλιά, τα ενδυναμώνει και τα προστατεύει από τις φθορές και την ψαλίδα. Η συγκεκριμένη σειρά, KERATIN REPAIR, της επώνυμης εταιρίας έχει έρθει για την απόλυτη επανόρθωση από μέσα προς τα έξω. Τυλίξτε τα μαλλιά σας σε ένα απαλό πέπλο φυσικής κερατίνης και μελιού και δώστε τέλος στο φριζάρισμα και στις σπασμένες άκρες.

Ελέγχει αποτελεσματικά το φριζάρισμα & προστατεύει την τρίχα από τις φθορές που προκαλεί το θερμικό styling, χάρη στη φυτική κερατίνη. Επιπλέον, αναπληρώνει τα λιπίδια της τρίχας, εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες, ελαιόλαδο και αμυγδαλέλαιο και αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά και μεταξένια, χάρη στην αλόη. Το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα τονωτικό και αντιγηραντικό έγχυμα ελληνικού και βιολογικού δενδρολίβανου.

Korres Post-Colour Mask Argan Oil 125ml

Μάσκα από την εταιρία Korres για μετά τη βαφή εμπλουτισμένη με έλαια argan και Αβησυννίας, shea butter και πρωτεϊνες σιταριού. Πιο συγκεκριμένα, διατηρεί λαμπερό το χρώμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενυδατώνει, θρέφει την τρίχα και επανορθώνει τις φθορές σε μαλλιά που υπόκεινται σε χημικές διεργασίες (βαφή). Το συστατικό που χαρακτηρίζει τη Νο1 συλλογή βαφών μαλλιών στο φαρμακείο , το έλαιο Argan, γίνεται η βάση της νέας σειράς περιποίησης μαλλιών μετά τη βαφή για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα, στη λάμψη, στην αίσθηση ενυδάτωσης.

Επομένως, βοηθάει τα μαλλιά να μακρύνουν πιο γρήγορα καθώς ενυδατώνουν την τρίχα χωρίς να την επιβαρύνουν, χαρίζοντας απαλά μαλλιά με υγιή όψη και ελαστικότητα. Επιπλέον, το έλαιο argan, γνωστό ως το «χρυσάφι της ερήμου», είναι πλούσια πηγή λιπαρών οξέων και φυσικών τοκοφερολών και ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο για το ευχάριστο άρωμά του, την πλούσια, μη-λιπαρή υφή του, αλλά και την ενυδατική, βαθιά θρεπτική δράση. Αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας και προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά, ενώ τους χαρίζει μοναδική απαλότητα και λάμψη.

Natura Siberica Oblepikha Oil Complex For Damaged Hair 50ml

Σύμπλεγμα ελαίων από την εταιρία Natura Siberica που εξομαλύνει και πυκνώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και σφραγίζει τις διασπώμενες άκρες. Η τέλεια λύση για την επιδιόρθωση των αδύναμων, βαμμένων και κατεστραμμένων μαλλιών καθώς και μαλλιών κατεστραμμένων από χημικές θεραπείες. Πιο αναλυτικά, το προϊόν έχει δημιουργηθεί ΧΩΡΙΣ: Parabens, SLS, SLES, PEG, Σιλικόνες, Συνθετικές χρωστικές ουσίες, Γλυκόλες, Mineral Oils. Διαθέτει εξαιρετικά δραστικά Σιβηρικά βότανα άγριας συγκομιδής, θρέφει σε βάθος και ενυδατώνει.

Το σύμπλεγμα ελαίων προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά που προκαλούν το στέγνωμα με σεσουάρ και το σίδερο ισιώματος μαλλιών. Το οργανικό έλαιο ιπποφαούς από την περιοχή Altai βοηθά στην παραγωγή κερατίνης. Δίνει στα μαλλιά δύναμη και ελαστικότητα, ενώ το οργανικό Μαροκινό έλαιο αργκάν θρέφει σε βάθος και βελτιώνει τη δομή της τρίχας. Όντας πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες και έλαιο από βλαστό σιταριού, δυναμώνει τα εύθραυστα μαλλιά και τις σπασμένες άκρες. Το αποτέλεσμα; Μαλλιά λεία, γυαλιστερά και με ντελικάτο απαλό άρωμα.

Vichy Densi-Solutions Regenerating Thickening Balm 200ml

To balm πύκνωσης & ανάπλασης της Vichy για αδύναμα, λεπτά μαλλιά δρα τόσο στο τριχωτό της κεφαλής για να το ενυδατώσει, όσο και στις ίνες των τριχών. Έτσι ενισχύει την αναγέννησή τους, κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά και πιο πυκνά. Από τις μάσκες μαλλιών που βοηθάνε τα μαλλιά να μακρύνουν γρήγορα, ενώ παράλληλα ενισχύει το αποτέλεσμα όγκου που δίνει το σαμπουάν.

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Χρησιμοποιήστε μάσκα μαλλιών 1-2 φορές την εβδομάδα ή βάσει των αναγκών σας. Εφαρμόστε τη μόνο στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών αποφεύγοντας τη ρίζα και ξεπλένοντας πάντα πολύ καλά. Επιπλέον, αποφύγετε το πολύ ζεστό νερό για να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας, καθώς μπορεί να ερεθίσει το τριχωτό. Βουρτσίστε απαλά τα μαλλιά σας (προτιμήστε βούρτσα με φυσική τρίχα). Για να μειώσετε τις φθορές, περιορίστε το θερμό styling που καταστρέφει και αφυδατώνει την τρίχα.

Για ακόμη πιο ενισχυμένη δράση, απλώστε σε καλά σκουπισμένα μαλλιά, τυλίξτε τα με μια πετσέτα για 15 λεπτά και ξεπλύνετε.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι μάσκες μαλλιών

Η ένταξη μάσκας μαλλιών στη ρουτίνα περιποίησης επιφέρει πολλά οφέλη. Αρχικά, τα μαλλιά σας από την πρώτη χρήση θα έχουν μεγάλη διαφορά όσον αφορά τη λάμψη, την απαλότητα και τη δύναμη. Οι περισσότερες μάσκες διαθέτουν ενυδατικά συστατικά όπως έλαια που βοηθάνε στην αναπλήρωση των συστατικών που έχουν ανάγκη τα μαλλιά. Πέρα από αυτό, χαρίζουν φρεσκάδα και υπέροχο άρωμα! Για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, σου προτείνουμε να χρησιμοποιείς προϊόντα που στοχεύουν στην ίδια ανάγκη μαλλιών. Έτσι, θα επιτύχεις την πλήρη ενυδάτωση και επομένως θα τα βοηθήσετε να μακρύνουν πιο γρήγορα.

Συμπερασματικά, οι μάσκες μαλλιών για να μακρύνουν βασίζονται στα συστατικά που περιέχουν και στη σωστή εφαρμογή τους. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι εάν θέλετε να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σας μη ξεχνάτε να επισκέπτεστε το κομμωτήριο κάθε 3-4 μήνες για να φρεσκάρετε το μήκος. Αφαιρέστε την ψαλίδα και τις σπασμένες άκρες, ενώ οι κατάλληλες θεραπείες θα τα θρέψουν και θα παραμείνουν υγιή και γεμάτα λάμψη. Στο κατάστημά μας cure4u.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία από μάσκες μαλλιών για όλους τους τύπους και ανάγκες! Άλλωστε τώρα το καλοκαίρι η φροντίδα είναι πιο αναγκαία.

Συναφή προϊόντα
5202888105050 5202888105050
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO062994
12,10 € 17,29 €

Σαμπουάν με εξειδικευμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση της λιπαρής πιτυρίδας

5203069040498 5203069040498
Χωρίς απόθεμα
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO064242
6,51 € 12,28 €

Σαμπουάν που δυναμώνει και δίνει όγκο στα λεπτά/αδύναμα μαλλιά, ενισχύοντας την ελαστικότητα και την πυκνότητα της τρίχας. Mε εκχυλισματα απο Δίκταμο, Ματζουράνα και Τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη.

Αφήστε ένα σχόλιο
Αφήνω μια απάντηση
Παρακαλώ login να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος