Αντηλιακά σώματος: Τα 5 καλύτερα

Καταχωρήθηκε στις2023-06-23

Τα καλύτερα αντηλιακά σώματος για το καλοκαίρι 2023 θα τα βρεις εδώ! Ανακαλύψτε τα μέσα από μεγάλη ποικιλία αντηλιακών για την πιο ισχυρή προστασία απέναντι στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Πιο αναλυτικά, η αντηλιακή προστασία του σώματος είναι πολύ σημαντική. Οι σοβαρές επιπτώσεις τις υπεριώδους ακτινοβολίας μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στην επιδερμίδα μας. Επομένως, είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούμε αντηλιακές κρέμες τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, ειδικότερα σε μια χώρα όπως στην Ελλάδα, που επικρατεί ισχυρή ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αποκτήστε ένα όμορφο και υγιές μαύρισμα με διάρκεια, χωρίς σημάδια γήρανσης, με τα κατάλληλα προϊόντα αντηλιακής προστασίας και ενυδάτωσης. Στο Cure4U.gr θα βρείτε τα καλύτερα αντηλιακά γαλακτώματα, gels, spray και λάδια σώματος που θα σας προστατέψουν το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν να μαυρίσετε με ασφάλεια και θα ενυδατώσουν το δέρμα.

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα αντηλιακά σώματος για ένα ασφαλές μαύρισμα!

Lierac Sunissime Γαλάκτωμα Προστασίας SPF30 150ml

Ολοκληρωμένη αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία που προσφέρεται από τη σειρά Sunissime της εταιρίας Lierac. Πιο συγκεκριμένα, σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα εξασφαλίζοντας εντατικό αποτέλεσμα ενυδάτωσης. Προστατεύει την επιδερμίδα από το πλήρες φάσμα και προλαμβάνει όλα τα ορατά σημάδια φωτογήρανσης, όπως ρυτίδες, χαλάρωση επιδερμίδας και κηλίδες. Επιπλέον, η προ – ταυρίνη παγιδεύει τις ελεύθερες ρίζες λόγω της ακτινοβολίας UV για να μετατραπεί σε ταυρίνη. Έτσι ο δερματικός φραγμός ενισχύεται, η κυτταρική ανανέωση δραστηριοποιείται και η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη και τονωμένη.

Η υφή τους είναι εξαιρετικά απολαυστική. Από τη στιγμή που θα το απλώσετε στην επιδερμίδα σας ενεργοποιεί τη σύνθεση της μελανίνης για ενεργοποίηση του μαυρίσματος ενώ η ενεργή υφή με ένα υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα αφήνει ένα ανεπαίσθητο φιλμ στην επιδερμίδα για άμεση προστασία του δερματικού φραγμού.

NUXE Sun Face Melting Lotion, Αντηλιακό Γαλάκτωμα Πρόσωπο & Σώμα SPF50, 150ml

Το αντηλιακό της γαλλικής εταιρίας NUXE αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα μη κολλώδες φιλμ προστασίας και το προφυλάσσει από το ηλιακό έγκαυμα. Παράλληλα ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό μαυρίσματος της επιδερμίδας. Αναλυτικά, η σύνθεσή του με ισχυρά αντιοξειδωτικά, προλαμβάνει τη φωτογήρανση και περιορίζει την παραγωγή ελευθέρων ριζών. Ταυτόχρονα ενδυναμώνει τον μηχανισμό ανάπλασης κυττάρων της επιδερμίδας.

Εφαρμόστε το αντηλιακό γαλάκτωμα πριν την έκθεσή σας στον ήλιο, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Για το σώμα, ανανεώστε το συχνά ειδικά μετά το μπάνιο ή το σκούπισμα με πετσέτα.

La Roche Posay Anthelios Hydrating Lotion Eco-Conscious Spf30 250ml

Βρείτε το ενυδατικό αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με πολύ υψηλή προστασία. Διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτική και αόρατη υφή, ενώ η σύνθεσή του σέβεται τη θαλάσσια ζωή Η συσκευασία του είναι οικολογική χάρτινη για περισσότερο σεβασμό στον πλανήτη. Όλη η σειρά Anthelios έχει καινοτόμα αντηλιακά για κάθε ανάγκη, ανάλαφρες υφές και υψηλή ανθεκτικότητα στο νερό. Ιδανικά για καθημερινή αντηλιακή προστασία για κάθε τύπο δέρματος, για κάθε ανάγκη.

Εφαρμόστε το προϊόν ακριβώς πριν την έκθεση στον ήλιο. Χρησιμοποιείτε αρκετή ποσότητα και να ανανεώνετε συχνά την εφαρμογή αντηλιακών προϊόντων κυρίως μετά το κολύμπι, το ξέβγαλμα με νερό ή το σκούπισμα με πετσέτα, ώστε να διατηρείται η αρχική προστασία.

Apivita Bee Sun Ενυδατικό Αναζωογονητικό Γαλάκτωμα Για Πρόσωπο & Σώμα Spf50, 200ml & Δώρο Αδιάβροχο Τσαντάκι Για Μαγιό

Το αντηλιακό αναζωογονητικό γαλάκτωμα σώματος της εταιρίας Apivita χαρίζει άμεση αίσθηση φρεσκάδας και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Με απολαυστική, ελαφριά υφή, που απορροφάται άμεσα και δροσερό καλοκαιρινό άρωμα, είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό, σε άμμο και ιδρώτα. Αναλυτικότερα, προσφέρει φωτοπροστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA και UVB με ένα φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων. Επίσης ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα λόγω της θαλάσσιας φύκης, της αλόης και του υαλουρονικού οξέος που περιέχει. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης και προσφέρει λαμπερό μαύρισμα που διαρκεί.

Τα αντηλιακά BEE SUN SAFE, σέβονται την επιδερμίδα και το θαλάσσιο οικοσύστημα. Έχουν "καθαρές" συνθέσεις που περιλαμβάνουν βιοαποκοδομήσιμα συστατικά και δεν περιέχουν φίλτρα που βλάπτουν τα κοράλλια. Η συσκευασία τους είναι από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά.

Vichy Ideal Soleil Milk SPF30 300ml

Το αντηλιακό γαλάκτωμα της Vicky περιέχει υαλουρονικό οξύ και προσφέρει αδιάβροχη υφή για προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας από τον ήλιο και τη φωτογήρανση.

Επιπλέον είναι ιδανικό για πρόσωπο και σώμα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά που αναζητούν την καλύτερη αντηλιακή προστασία. Για την καταπολέμηση των βλαβερών επιπτώσεων των UV στην επιδερμίδα, τα εργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα. Έτσι, η επιδερμίδα προστατεύεται στο μέγιστο από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και τη φωτογήρανση.

Σημαντικές Πληροφορίες

Είναι πολύ σημαντικό τα αντηλιακά προϊόντα να εφαρμόζονται τουλάχιστον μισή ώρα προτού έρθετε σε επαφή με τον ήλιο, καθώς επίσης να βάζετε επαρκή ποσότητα προκειμένου να υπάρχει σωστή προστασία.

Για να επιτύχετε τη βέλτιστη προστασία, οι επιστήμονες συστήνουν:

  • Να χρησιμοποιείτε έναν αντηλιακό με δείκτη SPF τουλάχιστον 15
  • Να εφαρμόζετε επαρκή ποσότητα, δηλαδή 2mg ανά τετραγωνικό εκατοστό (2mg/cm2) που αντιστοιχεί περίπου σε 2 μικρές κουταλιές κρέμας για έναν ενήλικα.
  • Εφαρμόστε το αντηλιακό σας σε όλα τα ακάλυπτα σημεία του σώματος και μην ξεχνάτε το λαιμό, τα αυτιά, το επάνω μέρος του κεφαλιού και των ποδιών.
  • Η εφαρμογή του να είναι τουλάχιστον 30 λεπτά πριν βγείτε στον ήλιο
  • Ανανεώστε το ανά δύο ώρες ή μετά το κολύμπι ή εάν ιδρώσετε.
  • Μην εκτίθεστε για πολύ ώρα στον ήλιο, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε αντηλιακό
  • Τα βρέφη και τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται καθόλου στο άμεσο ηλιακό φως
  • Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία

    Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι το αντηλιακό συνίσταται ακόμα κι όταν έχετε μαυρίσει. Αυτό γιατί η μελανίνη που έχει σχηματιστεί φιλτράρει μόνο τις UVB ακτίνες που είναι υπεύθυνες για το έγκαυμα. Δεν επηρεάζει όμως καθόλου τις UVA, που προκαλούν κυτταρική γήρανση και καρκίνο του δέρματος.

    Απολαύστε το ελληνικό καλοκαίρι και τις θάλασσες με ασφάλεια! Αυτά ήταν 4 από τα καλύτερα αντηλιακά σώματος του φετινού καλοκαιριού που θα βρείτε το Cure4U.gr. Επιπλέον, αναζητήστε προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία από αντηλιακά μαλλιών. Μην ξεχνάτε ότι πάνω από όλα η καλή αντηλιακή προστασία δεν εξαρτάται μόνο από ένα καλό προϊόν. Περιλαμβάνει επίσης την αναζήτηση σκιάς, την προστασία της κεφαλής με καπέλο και γυαλιά ηλίου και τη συνεχή ενυδάτωση του οργανισμούς μας με υγρά.

Αφήστε ένα σχόλιο
Αφήνω μια απάντηση
Παρακαλώ login να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος