Πολυβιταμίνες Lamberts: Ενέργεια και Τόνωση!

Καταχωρήθηκε στις2023-08-01

Πολυβιταμίνες Lamberts για άμεση τόνωση του οργανισμού και ενέργεια! Βρείτε μεγάλη ποικιλία από πολυβιταμίνες που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στον έντονο ρυθμό της καθημερινότητας. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και μάθετε περισσότερα για τα συμπληρώματα διατροφής της Lamberts και τα κορυφαία προϊόντα που θα βοηθήσουν στη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Αρχικά, οι πολυβιταμίνες είναι συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν συνδυασμένη δόση πολλών βιταμινών και μετάλλων που απαιτούνται για την υγεία και την ευεξία του οργανισμού μας. H λήψη πολυβιταμινών μπορεί να αποτελεί μια πολύτιμη προσθήκη στην ισορροπημένη διατροφή, ειδικά όταν δεν λαμβάνουμε αρκετές βιταμίνες και μέταλλα μέσω της τροφής που καταναλώνουμε.

Πολυβιταμίνες Lamberts με προσφορές έως -45%

Πιο συγκεκριμένα, οι πολυβιταμίνες της Lamberts αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή για την κάλυψη των διατροφικών μας αναγκών. Η Lamberts είναι μια καταξιωμένη εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο της υγείας και της διατροφής. Η φόρμουλα των πολυβιταμινών της έχει σχεδιαστεί με προσοχή, λαμβάνοντας υπόψη τις συνιστώμενες ημερήσιες απαιτήσεις. Αναλυτικότερα, ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των πολυβιταμινών της Lamberts είναι ότι παρέχουν ισορροπημένες δόσεις, αποφεύγοντας την υπερβολική κατανάλωση ορισμένων βιταμινών που μπορεί να είναι επιζήμια. Επιπλέον, η φόρμουλα τους είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία των κυττάρων.

Οι πολυβιταμίνες μπορούν να στηρίξουν την ενέργεια και την αντοχή, βελτιώνοντας τη σωματική και νοητική μας απόδοση. Σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και υγιείς συνήθειες ζωής, οι πολυβιταμίνες μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση μιας υγιούς και ενεργητικής ζωής. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να αναφέρουμε πως οι πολυβιταμίνες δεν πρέπει να θεωρούνται ως αντικατάσταση της ποικιλομορφίας της διατροφής μας. Η κατανάλωση φρέσκων φρούτων, λαχανικών, ολικών δημητριακών και πρωτεϊνικών τροφών παραμένει ζωτικής σημασίας για την υγεία μας.

Βρείτε παρακάτω κορυφαίες πολυβιταμίνες και συμπληρώματα της εταιρίας:

1. Lamberts Multi Guard Sport 60tabs, ένα πλήρες πολυβιταμινούχο σκεύασμα για αθλητές και άτομα που ακολουθούν ένα απαιτητικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Περιέχει 26 βιταμίνες και ανόργανα συστατικά σε συνδυασμό με την προσθήκη ειδικά επιλεγμένων αντιοξειδωτικών, αποτελώντας την ιδανική βάση ενός πλήρους προγράμματος αθλητικής διατροφής. Πιο αναλυτικά διαθέτει:

- Μαγνήσιο σε υψηλά επίπεδα (376mg ανά 2 ταμπλέτες)

- Υψηλά επίπεδα βιταμίνης D3 και K (συμβάλλουν στην οστική υγεία)

- Υψηλά επίπεδα A, C και E (ισχυρά αντιοξειδωτικά)

- Υψηλά επίπεδα βιταμινών του συμπλέγματος Β (B1, B2, B3, B5, B12, Φυλλικό Οξύ, Χολίνη και Ινοσιτόλη, PABA (συμβάλλουν στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και στην υγεία του νευρικού συστήματος)

- Σελήνιο(πανίσχυρο αντιοξειδωτικό), ασβέστιο, σίδηρο, μαγγάνιο, ιώδιο, ψευδάργυρο, χαλκό και χρώμιο

- Ισχυρός συνδυασμός ουσιών φυτικής προέλευσης με πανίσχυρη αντιοξειδωτική δράση, λόγω της ταχείας εξάντλησης των αντιοξειδωτικών αποθηκών του οργανισμού που συνοδεύουν ενα απαιτητικό πρόγραμμα εκγύμνασης

Τα αντιοξειδωτικά φυτικής προελεύσεως του Multi Guard Sport, περιλαμβάνουν εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, quercetin, ρουτίνη και βιοφλαβονοειδή από κίτρο και από σπόρο κόκκινου σταφυλιού (Grape Seed Extract).

2. Lamberts Multi Guard Advance 60tabs

Το Multi-Guard Advance αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες πολυβιταμίνες, στην δοσολογία της μιας ταμπλέτας ημερησίως. Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη φόρμουλα παρέχει σε αρκετά υψηλά επίπεδα, το σύνολο των πιο σημαντικών μικροθρεπτικών συστατικών. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνει σελήνιο και χρώμιο, 2 πολύ σημαντικά μέταλλα, τα οποία συχνά δεν περιέχονται ή περιέχονται σε μικρές ποσότητες σε άλλες πολυβιταμινούχες φόρμουλες.

Επίσης παρέχει για την υγεία των οστών ικανοποιητικά επίπεδα βιταμινών Κ και D. Συγκεκριμένα, η βιταμίνη D παρέχεται στα συνιστώμενα επίπεδα για άτομα τα οποία εκτίθενται για μικρό χρονικό διάστημα στην ηλιακή ακτινοβολία. Τέλος, παρέχει υψηλά επίπεδα φολικού οξέος και βιταμίνης Β12, κάτι πολύ σημαντικό για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Αυτό που διαφοροποιεί όμως την φόρμουλα Multi Guard Advance από παρόμοια σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι η περιεκτικότητά της σε πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες. Συγκεκριμένα, περιέχει πράσινο τσάι, ένα από τα πιο ευρέως γνωστά αντιοξειδωτικά και λουτεΐνη η οποία είναι γνωστό ότι συμβάλλει στην υγεία των οφθαλμών. Τέλος, η Multi-Guard Advance, παρέχει υψηλής δραστικότητας εκχύλισμα κουρκουμίνης (Turmeric) σε επίπεδα που αντιστοιχούν σε ένα κουταλάκι γλυκού του μπαχαρικού.

Η δοσολογία αυτή της κουρκουμίνης είναι ίδια με αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις, που αφορούν στον ευεργετικό ρόλο που διαδραματίζει η κουρκουμίνη στην διατήρηση της υγείας των ατόμων που ακολουθούν Ανατολική Διατροφή.

3. Lamberts Cod Liver Oil 1000mg 180caps

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής παρέχει Μουρουνέλαιο 5πλής μοριακής απόσταξης το οποίο παρέχει ανά κάψουλα 280mg Ω-3 Λιπαρών οξέων και Βιταμίνες Α,D και Ε. Αναλυτικότερα, τα σημαντικότερα Ω-3 Λιπαρά οξέα είναι τα EPA και DHA, εκ των οποίων το EPA και DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Παράλληλα το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της φυσιολογικής όρασης.

Οι βιταμίνες Α και D συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ενώ η Βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

4. Lamberts A-Z Multi Vitamins 30tabs

Πολυβιταμίνες Lamberts που διαθέτει ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών στο 100% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης (RDA). Η Α-Ζ της Lamberts αποτελεί μια φόρμουλα της μίας ταμπλέτας ημερησίως η οποία παρέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, πολλά εκ των οποίων στο 100% του RDA. Ταυτόχρονα, αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών με στόχο τη συντήρησή τους και συνίσταται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Παρά το γεγονός ότι η Α-Ζ παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών παρόμοια με αντίστοιχες πολυβιταμινούχες φόρμουλες που κυκλοφορούν στην αγορά, έχει σημαντικά μικρότερο κόστος αγοράς. Επίσης, για να διασφαλίσουμε τα σωστά επίπεδα των 2 ζωτικών για τα οστά θρεπτικών συστατικών του ασβεστίου και του μαγνησίου, οι ιατροί συχνά συστήνουν και την παράλληλη λήψη του Osteoguard.

Συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, οι πολυβιταμίνες της Lamberts αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τη συμπλήρωση της διατροφής μας με βιταμίνες και μέταλλα που χρειαζόμαστε για να διατηρήσουμε την ευεξία και την υγεία μας. Εντούτοις, πριν ξεκινήσετε να λαμβάνετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα, συνιστάται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές και κατάλληλο για τις ατομικές σας ανάγκες. Στο cure4u.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πολυβιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής κορυφαίων εταιριών για να καλύψετε τις διατροφικές σας ανάγκες και να χαρίσετε τόνωση κι ενέργεια στον οργανισμό σας. Βελτιώστε τη διατροφή σας με τα πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα για τον οργανισμό σας.

Συναφή προϊόντα
5213010811091 5213010811091
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO094552
4,77 € 9,54 €

Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή που περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την κάλυψη των ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

5055148401528 5055148401528
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO047095
20,85 € 29,78 €

400mg τιτλοδοτημένου εκχυλίσματος βαλεριάνας

033984004375 033984004375
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO021658
23,18 € 37,38 €

6Υψηλής ισχύος ισορροπημένη φόρμουλα των απαραίτητων βιταμινών, αμινοξέων, μετάλλων και ιχνοστοιχείων

Αφήστε ένα σχόλιο
Αφήνω μια απάντηση
Παρακαλώ login να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος