Back to School - Προετοιμασίες για Μικρούς και Μεγάλους

Καταχωρήθηκε στις2023-08-22

Κάθε Σεπτέμβριο, η φράση back to school γίνεται συνώνυμη με την επιστροφή στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα της σχολικής ζωής. Συγκεκριμένα, στα σπίτια αμέτρητων οικογενειών, τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη μέρα στο σχολείο, ενώ οι γονείς προετοιμάζονται για την πρόκληση της νέας σχολικής χρονιάς. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας και των νέων μέτρων ασφαλείας στον τομέα της υγείας, η προετοιμασία αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Όχι μόνο χρειαζόμαστε τα συνηθισμένα σχολικά είδη, αλλά πρέπει να είμαστε ενήμεροι για τους τρόπους προστασίας των παιδιών μας στο σχολικό περιβάλλον.

Στο Cure4u, πιστεύουμε στην ενημέρωση και την πρόληψη. Έτσι λοιπόν, ετοιμάσαμε έναν λεπτομερή οδηγό με όλα τα απαραίτητα που θα βοηθήσουν τα παιδιά να επιστρέψουν στα θρανία με ασφάλεια.

Back to school με τα καλύτερα αντισηπτικά

Back to school χωρίς αντισηπτικά δε γίνεται! Συγκεκριμένα, τα αντισηπτικά έχουν γίνει ένα απαραίτητο εφόδιο στην καθημερινότητά μας χειμώνα-καλοκαίρι. Μικροί και μεγάλοι το χρησιμοποιούν για λόγους προστασίας από βακτήρια που προκαλούν διάφορες ασθένειες και λοιμώξεις. Επομένως, επιλέγοντας το κατάλληλο αντισηπτικό, φροντίζουμε τόσο για τη δική μας υγεία αλλά και των γύρω μας. Ας δούμε λοιπόν τα προϊόντα που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους.

Dettol Αντισηπτικό Υγρό Για Τα Χέρια 50ml

Το Dettol Αντισηπτικό τζελ χεριών συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την πρακτικότητα. Συγκεκριμένα, καταπολεμά το 99,9% των μικροβίων και χαρίζει φρεσκάδα, χωρίς την ανάγκη χρήσης νερού ή σαπουνιού. Δείτε περισσότερα εδώ

Aloe Colors Αντισηπτικό 85ml

Με διακριτικό, ευχάριστο άρωμα και περιεκτικότητα σε αιθυλική αλκοόλη 96%, το Aloe Colors είναι μια ήπια αντισηπτική λύση που φροντίζει και το δέρμα σας, χάρη στη γλυκερίνη που περιέχει. Δείτε περισσότερα εδώ

Pharmasept Antiseptic Hand Gel 100ml

Προσφέροντας απολύμανση και προστασία χωρίς τη χρήση νερού ή σαπουνιού, το Pharmasept Antiseptic Gel χεριών είναι ένας απαραίτητος σύμμαχος κάθε παιδιού. Επίσης, είναι με βάση τα πρότυπα και τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και παράλληλα προσφέρει εμπιστοσύνη στους χρήστες του. Δείτε περισσότερα εδώ

Μάσκες προστασίας για ασφαλή επιστροφή στο σχολείο

Οι μάσκες προστασίας είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινής μας ζωής, ιδιαίτερα στο περιβάλλον των σχολείων. Είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών, αλλά και όλων μας. Ας δούμε δύο αξιόλογες επιλογές που προτείνουμε:

LFC Μάσκα Προστασίας Παιδική Μιας Χρήσης 3ply Type II 5τμχ

Για τους μικρούς φίλους που θέλουν να συνδυάσουν προστασία και στυλ, η LFC προσφέρει μάσκες με τρεις στρώσεις προστασίας που διασφαλίζουν υψηλό ποσοστό φιλτραρίσματος σταγονιδίων και σωματιδίων. Επιπλέον, είναι ιδανική για back to school! Δείτε περισσότερα εδώ

“Mask” Μάσκα Προστασίας Μιας Χρήσης 3ply Type II 10τμχ

Μια πολυτελής επιλογή με τριπλή επίστρωση προστασίας και ύφασμα Meltblown πολυπροπυλενίου, αυτή η μάσκα προσφέρει εξαιρετική φιλτραρίσματος και είναι υποαλλεργική. Επιπλέον, η κατασκευή της ακολουθεί τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Δείτε περισσότερα εδώ

Βιταμίνες και τα πλεονεκτήματα τους στην παιδική ανάπτυξη

H ισορροπημένη διατροφή αποτελεί ζωτικής σημασίας για την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών. Ωστόσο, λόγω των σύγχρονων διατροφικών συνηθειών ή σε περιόδους έντονου στρες, πιθανότατα να χρειαστεί επιπλέον ενίσχυση με βιταμίνες. Προτού προβείτε σε αγορά όμως, είναι σημαντικό να ρωτήσετε τον παιδίατρο πριν αποφασίσετε να δώσετε συμπληρώματα στο παιδί σας. Αυτό συμβαίνει καθώς τα παιδιά έχουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες ανάλογα με την ηλικία, το βάρος και τη γενική υγεία τους. Παρακάτω θα δούμε τις πολυβιταμίνες για παιδιά που ξεχωρίζουν στην αγορά κατά την back to school περίοδο.

Paw Patrol Multivitamins Παιδικές Πολυβιταμίνες 3-7 Ετών Μήλο & Φραγκοστάφυλο, 60 μασώμενα δισκία

Αυτές οι πολυβιταμίνες είναι ειδικά 100% κατάλληλες για παιδιά μεταξύ 3 και 7 ετών. Μάλιστα, συνδυάζουν την αγαπημένη γεύση μήλου και φραγκοστάφυλου, καθιστώντας την πρόσληψη βιταμινών μια ευχάριστη εμπειρία. Δείτε περισσότερα εδώ

Lamberts Multi Guard For Kids 30tabs

Η ανάγκη για πλήρη διατροφή στην παιδική ηλικία είναι αδιαμφισβήτητη. Μάλιστα, οι πολυβιταμίνες της Lamberts προσφέρουν έναν ισορροπημένο συνδυασμό βιταμινών και ιχνοστοιχείων για την καλύτερη ανάπτυξη των παιδιών. Δείτε περισσότερα εδώ

Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος στα Παιδιά

Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελεί έναν σημαντικό φρουρό για την προστασία του οργανισμού από διάφορες ασθένειες. Οι σωστές τροφές και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να προσφέρουν σημαντική υποστήριξη σε αυτό. Παρακάτω, έχουμε διαλέξει δύο επιλογές που είναι ιδανικές για τα παιδιά:

Myelements Chocovites ΙmmuneKids Για Την Ομαλή Λειτουργία Του Ανοσοποιητικού, 30 σοκολατάκια

Το Chocovites ImmuneKids της myelements αποτελεί ένα διατροφικό συμπλήρωμα σε μορφή σοκολατάκι, που είναι ιδανικό για τα παιδιά. Μάλιστα, περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά που στοχεύουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Όπως αναφέραμε όμως και παραπάνω, πριν από την επιλογή οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, είναι σημαντικό να πάρετε οδηγίες και συμβουλές από τον παιδίατρο. Δείτε περισσότερα εδώ.

Γιατί σοκολάτα;

Πέρα από την γεύση που αγαπούν τα παιδιά, η σοκολάτα προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στην απορρόφηση των προβιοτικών. Επίσης, αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι η σοκολάτα διατηρεί τη σταθερότητα των προβιοτικών βακτηρίων.

Altion Kids D3 Drops

Μόλις 2 σταγόνες από το νέο συμπλήρωμα διατροφής ALTION Kids D3® αρκούν για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των νεογνών και παιδιών σε Βιταμίνη D. Είναι απαραίτητη για τη σωστή ανάπτυξη των οστών, των δοντιών και για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Δείτε περισσότερα εδώ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Χωρίς αλκοόλη, τεχνητά συντηρητικά, γλουτένη και λακτόζη, το ALTION Kids D3 είναι η ιδανική λύση για την πρόσληψη της Βιταμίνης D3 στα παιδιά. Επιπλέον, το πρακτικό dropper διευκολύνει τη χορήγηση.

Συμπέρασμα

Ελπίζoυμε το άρθρο να σας βοηθήσει να κάνετε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες αποτελεσματικά για τη νέα back to school χρονιά! Η προετοιμασία και η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι το κλειδί για μια ασφαλή και ευχάριστη επιστροφή στο σχολείο.

FAQs:

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζουν τα παιδιά την μάσκα τους;

Ιδανικά, θα πρέπει να αλλάξουμε μάσκα εάν βραχεί ή μετά από 4-6 ώρες χρήσης.

Ποια βιταμίνη είναι ιδανική για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού;

Η βιταμίνη C, D και ο ψευδάργυρος είναι βασικοί σύμμαχοι για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Που πρέπει να φυλάμε τα αντισηπτικά;

Σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τον άμεσο ήλιο και εκτός προσβάσεως παιδιών.

Αφήστε ένα σχόλιο
Αφήνω μια απάντηση
Παρακαλώ login να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος