Εύκολο Μακιγιάζ Ματιών – Οδηγός για το Τέλειο Look

Καταχωρήθηκε στις2023-10-07

Το μακιγιάζ ματιών είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας! Συγκεκριμένα, χαρίζει αυτήν την επιπλέον λάμψη στην καθημερινή εμφάνιση και απογειώνει κάθε στυλ. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακό μακιγιάζ χρησιμοποιώντας προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο μας. Έτσι, δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία σε ακριβά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές και ιδέες για να δημιουργήσετε το τέλειο μακιγιάζ ματιών με προϊόντα από το Cure4u!

Βήματα για το Ιδανικό Μακιγιάζ Ματιών

Αρχικά, για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στα μάτια μας, θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποια συγκεκριμένα βήματα. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα.

Προετοιμασία και βάση:Πριν ξεκινήσετε με το μακιγιάζ των ματιών, είναι σημαντικό να καθαρίσετε καλά το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό για τα μάτια και αφαιρέστε τη βρωμιά, το λάδι και το υπολείμματα μακιγιάζ από την προηγούμενη ημέρα. Το La Roche Posay Eye Make-up Remover σε αυτή την περίπτωση είναι ιδανικό καθώς εξισορροπεί το pH της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, και δεν περιλαμβάνει χρωστικές ουσίες και parabens.

Έχοντας καθαρή επιδερμίδα, προχωράμε στο επόμενο στάδιο του skincare που είναι η βάση. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας κρέμα ενυδάτωσης προσώπου, ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF50+ και την αγαπημένη σας βάση μακιγιάζ η οποία θα δημιουργήσει μια ομαλή επιφάνεια για το μακιγιάζ.

Σκιές: Στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο προσφέρουμε μια ποικιλία από Korres σκιές ματιών σε διάφορες αποχρώσεις. Επιλέξτε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα με τον τόνο του δέρματός σας και τα μάτια σας. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό καθημερινό μακιγιάζ με μια φυσική απόχρωση ή ένα πιο εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ με πιο έντονες αποχρώσεις.

Εμείς πάντως προτείνουμε τη σκιά ματιών Korres Volcanic Minerals Velvet Dual Eyeshadow Golden Amber 28. Είναι κατάλληλη τόσο για πρωινές εμφανίσεις όσο και για βραδινές. Επίσης, η παλέτα σκιών έχει δύο ιδιαίτερες αποχρώσεις με μοναδική βελούδινη υφή που διαμορφώνει και σμιλεύει το βλέμμα αποδίδοντας φανταστικό αποτέλεσμα. Πατήστε εδώ για να βρείτε όλες τις αποχρώσεις σκιών.

Μολύβια Ματιών ή Eyeliner: Έπειτα ακολουθεί το μολύβι ματιών ή το eyeliner, τα οποία χαρίζουν «βάθος» στα μάτια σας. Επιλέξτε ένα μολύβι για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα ή ένα υγρό eyeliner για ένα πιο δραματικό look. Το μυστικό είναι να εφαρμόσετε το προϊόν κοντά στη ρίζα των βλεφαρίδων για έντονο αποτέλεσμα. Πατήστε εδώ για να βρείτε όλα τα μολύβια ματιών και eyeliner.

Η δική μας πρόταση είναι το La Roche Posay Respectissime Soft Eye Pencil black. Συγκεκριμένα, είναι ένα εξαιρετικά μαλακό μολύβι ματιών που δημιουργεί απαλές και έντονες γραμμές στα βλέφαρα. Παράλληλα, δε μουτζουρώνει και είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια ή χρήστες φακών επαφής.

Τελευταία Βήματα για Ένα Ολοκληρωμένο Αποτέλεσμα

Έχοντας ακολουθήσει όλα τα παραπάνω, μένουν δύο ακόμη σημαντικά βήματα πριν ολοκληρώσουμε το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Μάσκαρα: Κανένα μακιγιάζ ματιών δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τη μάσκαρα. Αυτή είναι απαραίτητη για να δώσετε μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες σας. Επίσης, καλό θα είναι να επιλέξτε μια αδιάβροχη μάσκαρα αν θέλετε να «κρατήσει» όλη μέρα. Τέλος, εφαρμόστε περισσότερα στρώματα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Για να πετύχετε το σαγηνευτικό βλέμμα που επιθυμείτε, διαλέξτε τη μάσκαρα Korres Volcanic Minerals Professi Mascara Μέγιστη Καμπύλη Εφέ Ανόρθωσης Βλεφαρίδων. Χάρις στο καμπυλωτό βουρτσάκι που έχει, ανασηκώνει και «χρωματίζει» με ένταση ακόμη και τη μικρότερη βλεφαρίδα. Πατήστε εδώ για να βρείτε όλες τις μάσκαρες που διαθέτουμε.

Φρύδια: Τελευταίο και σημαντικότερο βήμα αποτελούν τα φρύδια. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που λένε ότι είναι ο «καμβάς» του προσώπου. Τα καλά διαμορφωμένα φρύδια πέρα από το ότι «σχηματίζουν» το πρόσωπό σας, τονίζουν ταυτόχρονα τα όμορφα χαρακτηριστικά των ματιών σας. Για να δημιουργήσετε φυσικά και καλοσχηματισμένα φρύδια, επιλέξτε ένα μολύβι ματιών που ταιριάζει με το χρώμα των φρυδιών σας. Εάν έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά, ίσως προτιμήσετε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι, ενώ για σκούρα μαλλιά, μια σκούρα απόχρωση θα είναι πιο κατάλληλη. Πατήστε εδώ για να βρείτε όλα τα μολύβια φρυδιών έχει το Cure4u!

Σχηματίστε τα φρύδια σας με το Ardell Brow Pomade Mousse Φρυδιών Taupe. Αυτή η πομάδα φρυδιών που συνδυάζει σκόνη, μολύβι και gel, προφέρει χρώμα μεγάλης κάλυψης και σταθερότητας.

Από την άλλη, εάν δεν έχετε μολύβι φρυδιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά μια σκιά ματιών. Θα πρέπει όμως να είναι σε αντίστοιχη απόχρωση για να γεμίσετε και να διαμορφώσετε τα φρύδια σας.

Συμπέρασμα

Το μακιγιάζ ματιών με προϊόντα από το φαρμακείο μας, μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε και παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε ένα φυσικό και ατημέλητο look ή ένα πιο έντονο και εντυπωσιακό στυλ, οι δυνατότητες που προσφέρουν τα προϊόντα μας είναι ατελείωτες.

Μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε νέες αποχρώσεις και στυλ για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Με λίγη πρακτική, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά μακιγιάζ ματιών που θα σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.

Συναφή προϊόντα
Κωδικός: PO140151
8,45 € 15,95 €

Παλέτα σκιών δύο αποχρώσεων με μοναδική βελούδινη υφή εμπλουτισμένη με ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία που διαμορφώνει και σμιλεύει το βλέμμα αποδίδοντας έντονο χρωματικό αποτέλεσμα.

Αφήστε ένα σχόλιο
Αφήνω μια απάντηση
Παρακαλώ login να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος