Η Καλύτερη Κρέμα για Σκασμένα Χέρια - Πώς να Επιλέξετε

Καταχωρήθηκε στις2023-10-25

Η καλύτερη κρέμα για σκασμένα χέρια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής περιποίησης του δέρματός μας. Άλλωστε, τα χέρια μας είναι το μέρος του σώματος που χρησιμοποιούμε σε μεγαλύτερη βάση. H συνεχής έκθεσή τους στο νερό, τα απορρυπαντικά και τις ακραίες καιρικές συνθήκες μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση και πληγές. Για να διατηρήσουμε την υγεία των χεριών μας, είναι απολύτως απαραίτητο να επιλέξουμε την κατάλληλη κρέμα ενυδάτωσης.

Στο παρόν άρθρο θα μάθουμε γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε κρέμες χεριών και πως να τις εντάξουμε στην καθημερινή skincare ρουτίνα μας.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε κρέμες χεριών;

Αρχικά, μια καλή κρέμα χεριών μπορεί να ενυδατώσει βαθιά το δέρμα και να το αναζωογονήσει. Ταυτόχρονα, μπορεί να το προστατέψει από την αφυδάτωση και να διατηρήσει την απαλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Πριν ωστόσο επιλέξουμε μια κρέμα, είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη τον τύπο του δέρματός μας και τις ατομικές μας ανάγκες. Πιθανότατα να χρειαστεί να επιλέξουμε μια κρέμα που περιέχει φυσικά συστατικά όπως αλόη βέρα, ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε, τα οποία έχουν ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Επίσης, μια κρέμα με αντηλιακή προστασία μπορεί να προστατέψει τα χέρια μας από τη βλαβερή επίδραση της υπεριώδης ακτινοβολίας.

Έχοντας εντάξει την καλύτερη κρέμα για σκασμένα χέρια στην καθημερινότητά μας, θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τα χέρια μας απαλά, ενυδατωμένα και προστατευμένα από βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, αποτελεί έναν μικρό, αλλά σημαντικό τρόπο να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να διατηρούμε μια υγιή και περιποιημένη εμφάνιση.

Βρείτε εδώ όλες τις κρέμες χεριών.

Ας δούμε ποια είναι η καλύτερη κρέμα για σκασμένα χέρια

Πώς να Αποφύγουμε τα Σκασμένα και Ξηρά Χέρια;

Για να αποφύγουμε τo σκάσιμο και τη ξηρότητα των χεριών μας, χρειάζεται να λάβουμε υπόψη τις παρακάτω συμβουλές:

Χρήση ενυδατικής κρέμας: Η καθημερινή χρήση μιας καλής ενυδατικής κρέμας είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσετε τα χέρια σας απαλά και ενυδατωμένα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το κρύο και ο άνεμος μπορούν να επιδεινώσουν την κατάσταση των χεριών σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήστε πλούσιες και θρεπτικές κρέμες εκείνη την περίοδο.

Προστατευτικά γάντια: Εάν έρχεστε σε επαφή με χημικά προϊόντα ή να πλένετε συχνά τα χέρια σας, χρησιμοποιήστε προστατευτικά γάντια για να αποτρέψετε την ξηρότητα.

Προσοχή στο πλύσιμο: Χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό κατά το πλύσιμο των χεριών σας και αποφύγετε το υπερβολικό πλύσιμο, καθώς αυτό μπορεί να αφαιρέσει τα φυσικά έλαια από το δέρμα σας.

Συμπληρώματα διατροφής: Συμπληρώματα όπως η βιταμίνη Ε και η βιταμίνη Β5 μπορούν να βοηθήσουν στην υγεία του δέρματος.

Συχνές Ερωτήσεις:

Ποιο είναι το καλύτερο είδος ενυδατικής κρέμας για τα σκασμένα χέρια;

Η καλύτερη ενυδατική κρέμα για σκασμένα χέρια πρέπει να είναι πλούσια σε ενυδατικά συστατικά όπως γλυκερίνη, αλόη βέρα, βιταμίνη Ε και αργκανέλαιο.

Πόσο συχνά πρέπει να απλώνω ενυδατική κρέμα στα χέρια μου;

Θα πρέπει να απλώνετε ενυδατική κρέμα στα χέρια σας τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα. Ωστόσο μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όποτε αισθάνεστε ότι τα χέρια σας είναι ξηρά.

Ποιες τροφές μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση των χεριών;

Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως σολομός και τα καρύδια, μπορεί να συμβάλουν στην υγρασία του δέρματος.

Υπάρχουν φυσικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση των χεριών;

Ναι, φυσικά συστατικά όπως ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ και μέλι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυσικές ενυδατικές για τα χέρια.

Τι πρέπει να αποφύγω αν έχω σκασμένα χέρια;

Πρέπει να αποφύγετε τη χρήση αγριεμένων προϊόντων περιποίησης των χεριών που μπορεί να περιέχουν αλκοόλ.

Συναφή προϊόντα
Κωδικός: PO062960
15,13 € 21,61 €

Συνδυασμός ενεργών λευκαντικών, φίλτρων UVA-UVB νέας γενιάς, βιταμίνης Ε, υαλουρονικού οξέος και Oleoeuropeine

Αφήστε ένα σχόλιο
Αφήνω μια απάντηση
Παρακαλώ login να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος