Προϊόντα Μακιγιάζ, τα Μυστικά της Καθημερινής Ομορφιάς

Καταχωρήθηκε στις2023-10-31

Προϊόντα μακιγιάζ από την ομάδα του cure4u που θα αναδείξουν τη φυσική σας ομορφιά! Το μακιγιάζ είναι ένας κόσμος γεμάτος χρώματα, δημιουργικότητα, και πολλά πολλά προϊόντα. Είτε είστε νέοι στον κόσμο του μακιγιάζ, είτε αναζητάτε να ανανεώσετε τη συλλογή σας, αυτός ο οδηγός είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα που θα ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες σας.

Στο παρακάτω άρθρο θα αναφέρουμε τα must-have προϊόντα μακιγιάζ και τα στάδια για να το τελειοποιήσετε!

Πως να κάνετε το τέλειο μακιγιάζ!

Επιλογή της Κατάλληλης Βάσης

Η βάση είναι το πρώτο βήμα για ένα τέλειο μακιγιάζ. Επιλέξτε μία που ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας σας και προσφέρει την κάλυψη που θέλετε. Υπάρχουν προϊόντα μακιγιάζ για όλους τους τύπους επιδερμίδας, είτε έχετε λιπαρή, ξηρή, ή μικτή επιδερμίδα.

Μάτια που Μαγνητίζουν

Τα μάτια είναι το κέντρο της προσοχής σε κάθε μακιγιάζ. Επενδύστε σε καλής ποιότητας σκιές, μολύβια ματιών και μάσκαρα. Επιλέξτε χρώματα που τονίζουν το χρώμα των ματιών σας και μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με διάφορα στυλ.

Λάμψη και Χρώμα στα Χείλη

Τα κραγιόν και τα lip gloss είναι τα απαραίτητα προϊόντα. Επιλέξτε αποχρώσεις που συμπληρώνουν τον τόνο του δέρματός σας και δοκιμάστε διάφορες υφές για να δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Ολοκληρώστε το Λουκ με τα Κατάλληλα Εργαλεία

Καλά εργαλεία μακιγιάζ είναι το μυστικό για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Πινέλα, σφουγγάρια, και άλλα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν στην εφαρμογή και την εξομάλυνση των προϊόντων μακιγιάζ σας.

Με τη σωστή γνώση και τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε look επιθυμείτε. Επενδύστε σε ποιοτικά προϊόντα, πειραματιστείτε, και μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Το μακιγιάζ είναι ένας τρόπος έκφρασης, οπότε δημιουργήστε με θάρρος και αυτοπεποίθηση!

Το πώς θα κάνεις το μακιγιάζ σου, είτε είσαι μόνη σου είτε σε βοηθά κάποιος προσωπικός σου makeup artist, μοιάζει με ένα μυστήριο, ειδικά στην αρχή. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα για μακιγιάζ σήμερα, με αποτέλεσμα ακόμη και οι ειδικοί να πειραματίζονται με διάφορους συνδυασμούς για το τέλειο look. Πόσες φορές αναρωτηθήκατε: πού ξεκινώ; Με τα χείλη, τα μάτια ή τα μάγουλα; Να βάλω την μάσκαρα πριν το eyeliner για να αποφύγω λάθη; Πώς να χρησιμοποιήσω το ρουζ; Χρειάζεται πάντα ενυδατική κρέμα πριν το μακιγιάζ;

Ανεξάρτητα από τις απορίες σας, κάτι είναι βέβαιο: δεν υπάρχει μία και μοναδική σειρά εφαρμογής. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν ορισμένοι γενικοί κανόνες για το πώς τα προϊόντα του μακιγιάζ πρέπει να εφαρμόζονται. Για τον λόγο αυτόν, θα δείτε τα 6 θεμελιώδη βήματα για το πως να κάνετε το τέλειο μακιγιάζ χωρίς στρες.

Βήματα του σωστού μακιγιάζ

1ο Βήμα:

Ενυδατική ή primer: Σε καθαρό δέρμα εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα ή ακόμη καλύτερα ένα primer. Ανάλογα με τον τύπο δέρματός σας, τις ανάγκες του και την περίσταση, επιλέξτε το καταλληλότερο. Το primer έχει γίνει πολύ δημοφιλές τελευταία και δίνει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Για πρωινό μακιγιάζ, μην ξεχνάτε την αντιηλιακή προστασία, είτε ως βάση είτε μέσα στην ενυδατική ή το primer.

2ο Βήμα:

Makeup ή foundation: Διαλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας. Είναι συνηθισμένο να έχετε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, μία για το καλοκαίρι και μία για το χειμώνα. Επίσης αυτές μπορεί να αναμειγνύονται, ειδικά αν είναι της ίδιας μάρκας, κατά τις μεταβατικές εποχές όπως η άνοιξη ή το φθινόπωρο. Ξεκινήστε πάντα με την εφαρμογή του foundation πριν το μακιγιάζ των ματιών για να διορθώσετε ευκολότερα τυχόν λάθη. Προσέξτε στις διορθώσεις για να διατηρηθεί το ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

3ο Βήμα:

Κονσίλερ: Αυτή η ειδική κρέμα «κάνει θαύματα» στην κάλυψη ατελειών, όπως υποδηλώνει και το όνομά της. Συνηθίζεται να εφαρμόζεται μετά το μακιγιάζ, ειδικά κάτω από τα μάτια, δίνοντας φωτεινότητα στο βλέμμα και κρύβοντας τους μαύρους κύκλους. Το αποτέλεσμα; Ένα ξεκούραστο πρόσωπο. Όταν διαλέγετε την απόχρωση, προτιμήστε μία που είναι 1-2 τόνους ανοιχτότερη από το μακιγιάζ σας. Πέρα από το χρώμα, λάβετε υπόψη και την υφή του κονσίλερ, ούτως ώστε να είναι εύκολο στην εφαρμογή αλλά και να παραμένει σταθερό στο δέρμα.

Επίσης, ένα σημαντικό στοιχείο: πριν τη χρήση του κονσίλερ, βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει μια καλή κρέμα για τα μάτια. Αποφύγετε την εφαρμογή του πάνω σε μάτια που δεν έχουν ενυδατωθεί, διότι η επανειλημμένη χρήση μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες. Και για τις νεότερες, προσοχή: κονσίλερ και πούδρα πάντα μετά από κρέμα. Υπάρχουν και ειδικά κονσίλερ που καλύπτουν σπυράκια, ερυθρότητες και άλλες ατέλειες.

Αν ψάχνετε το καλύτερο concealer, πατήστε τον σύνδεσμο εδώ.

4ο Βήμα:

Μάτια ή χείλη: Διαλέξτε τι θέλετε να τονίσετε, ανάλογα με τις δεξιότητές σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, στο επαγγελματικό μακιγιάζ, τα μάτια έρχονται πρώτα. Αλλά εσείς ακολουθήστε τον τρόπο που σας βολεύει.

Μάτια: Αν αισθάνεστε αβέβαιες, εφαρμόστε πούδρα κάτω από τα μάτια. Η τεχνική μακιγιάζ των ματιών εξαρτάται από το επιθυμητό look, την εποχή, τις μοδάτες τάσεις και την περίσταση. Συνηθίζεται πρώτα η σκιά, μετά το μολύβι ή eyeliner και τέλος η μάσκαρα.

Χείλη: Αρχικά, φροντίστε για ενυδατωμένα χείλη για ένα υγιές αποτέλεσμα. Μην παραλείπετε το περίγραμμα των χειλιών, καθώς δίνει τα "όρια" για το βάψιμο. Διαλέξτε αποχρώσεις που να συνδυάζονται όμορφα, και ολοκληρώστε με lipgloss για επιπλέον λάμψη.

Βρείτε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ και κραγιόν για ένα συγκλονιστικό look εδώ!

5ο Βήμα:

Ρουζ: Αρχικά, πολλοί ειδικοί στο μακιγιάζ προτιμούν να εφαρμόζουν πρώτα την πούδρα. Όταν όμως κάνετε μακιγιάζ στον εαυτό σας στο σπίτι, πιθανώς να είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε με το ρουζ. Αν περίπτωση που εφαρμόσετε περισσότερο απ' ό,τι πρέπει, μπορείτε να το απαλύνετε με λίγη πούδρα από πάνω. Το ρουζ εφαρμόζεται καλύτερα όταν χαμογελάτε, στα "μήλα" του προσώπου και το απλώνετε προς τα αυτιά και τον κροτάφο. Όμως, προσέξτε την ποσότητα, αλλά αν θέλετε να το απαλύνετε, μια λεπτή στρώση πούδρας είναι η λύση.

6ο Βήμα:

Πούδρα: Σαν τελικό βήμα για ένα τέλειο μακιγιάζ, έρχεται η πούδρα. Είναι καλύτερο να την εφαρμόζετε με ένα πινέλο. Πιο συγκεκριμένα, διαλέξτε τον τόνο που σας αρέσει, πάντα σύμφωνα με την απόχρωση του δέρματός σας και την εμφάνιση που θέλετε να δημιουργήσετε. Μια διάφανη πούδρα θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ σας δίνοντας φυσικό αποτέλεσμα, ενώ μια πιο σκούρα θα δώσει μια ηλιοκαμμένη όψη. Εσείς επιλέγετε.

Αποκτήστε την κατάλληλη πούδρα για την απόλυτη φυσική επιδερμίδα εδώ.

FAQs:

  • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ βάσης και κονσίλερ;

Η βάση χρησιμοποιείται για να καλύψει και να δώσει ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας, Από την άλλη το κονσίλερ είναι πυκνότερο και το χρησιμοποιούμε για την κάλυψη συγκεκριμένων ατελειών.

  • Πώς να επιλέξω το σωστό χρώμα βάσης;

Αρχικά, δοκιμάστε τη βάση στο εσωτερικό του καρπού του χεριού σας. Το ιδανικό χρώμα θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας σας.

  • Πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνω τα προϊόντα μακιγιάζ μου;

Είναι καλό να ανανεώνετε τα προϊόντα μακιγιάζ σας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, ανάλογα με την ημερομηνία λήξης τους.

  • Ποια προϊόντα είναι απαραίτητα για ένα βασικό μακιγιάζ;

Βάση, κονσίλερ, πούδρα, μάσκαρα, σκιά ματιών, μολύβι φρυδιών, κραγιόν ή lip gloss, και ρουζ.

  • Πώς να καθαρίσω τα πινέλα μακιγιάζ μου;

Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό πινέλων ή ένα απαλό σαπούνι και νερό. Καθαρίστε τακτικά για να αποτρέψετε τη συσσώρευση βακτηριδίων.

  • Τι είναι το primer και πού το χρησιμοποιώ;

Το primer είναι ένα προϊόν που εφαρμόζεται πριν από τη βάση για να παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ και να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας.

  • Ποια προϊόντα είναι καλά για ευαίσθητες επιδερμίδες;

Επιλέξτε προϊόντα μακιγιάζ που είναι υποαλλεργικά, χωρίς parabens, και έχουν ελεγχθεί δερματολογικά.

  • Πώς μπορώ να κρατήσω το μακιγιάζ μου φρέσκο όλη τη μέρα;

Χρησιμοποιήστε ένα setting spray ή πούδρα για να "σφραγίσετε" το μακιγιάζ σας.

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο προϊόν για χείλη και μάτια;

Κάποια προϊόντα είναι πολλαπλών χρήσεων, αλλά πάντα διαβάστε τις οδηγίες για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλή για διάφορες εφαρμογές.

  • Τι είναι το contouring;

Πιο αναλυτικά, το contouring είναι μια τεχνική μακιγιάζ που χρησιμοποιεί σκοτεινότερες και φωτεινότερες αποχρώσεις για να δημιουργήσει φωτοσκιάσεις και όγκο στο πρόσωπο.

  • Πώς να αποφύγω την εμφάνιση λιπαρής επιδερμίδας;

Χρησιμοποιήστε προϊόντα για μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα και μια mattifying πούδρα.

  • Τι είναι το highlighter και πώς το χρησιμοποιώ;

Το highlighter είναι ένα λαμπερό προϊόν που εφαρμόζεται στα ψηλότερα σημεία του προσώπου για να δώσει λάμψη.

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της προπόνησης;

Είναι καλύτερο να αποφεύγετε βαρύ μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Δηλαδή, επιλέξτε αδιάβροχα προϊόντα ή προϊόντα ειδικά για την προπόνηση.

  • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ matte και dewy τελείωμα;

Το matte τελείωμα έχει μη λαμπερή, φυσική όψη, ενώ το dewy δίνει μια πιο λαμπερή και υγρή όψη στην επιδερμίδα.

  • Είναι ασφαλές να μοιράζομαι τα προϊόντα μακιγιάζ μου;

Γενικά, δεν προτείνεται να μοιράζεστε τα προϊόντα μακιγιάζ λόγω του κινδύνου μετάδοσης βακτηρίων και λοιμώξεων.

Συναφή προϊόντα
5203069076930 5203069076930
Χωρίς απόθεμα
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: PO065332
11,64 € 21,97 €

Drama Volume μάσκαρα που προσφέρει τις πιο μεγάλες και πυκνές βλεφαρίδες για ένα εντυπωσιακό βλέμμα! Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι αναδεικνύει ακόμα και την πιο μικρή βλεφαρίδα για να δώσει όγκο, καμπυλότητα και μήκος, πετυχαίνοντας ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένη με τονωτικά, ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων και βιταμινών για να δυναμώνει, να θρέφει και να περιποιείται τις βλεφαρίδες. Tip εφαρμογής: Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, εφαρμόστε 3 στρώσεις προϊόντος.

Αφήστε ένα σχόλιο
Αφήνω μια απάντηση
Παρακαλώ login να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος